Καλοκαιρινές διακοπές με παρέα: Οι καλύτεροι προορισμοί για αξέχαστες στιγμές με ένα mini van!

Τα οδικά ταξίδια με παρέα ή οικογένεια απαιτούν οργάνωση, ψάξιμο και φυσικά χώρο. Αν προγραμματίζεις κι εσύ τις διακοπές σου και ανησυχείς για το πού θα χωρέσουν όλα σας τα πράγματα, η Let’s Drive σου έχει τη λύση.

Προχώρησε σε ενοικίαση mini van και δώσε μία νότα άνεσης στις διαδρομές σου. Ταξίδεψε οδικώς σε όλη την Ελλάδα με ένα μίνι βαν, δες μαγευτικά τοπία και ζήσε μία μοναδική εμπειρία.

Αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να πας διακοπές με mini van, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω γιατί σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τους top προορισμούς για mini van road trip.

Βόρεια Ελλάδα 

Το μαγικό Ποσείδι στη Χαλκιδική
Το μαγικό Ποσείδι στη Χαλκιδική

Ο βορράς έχει πολλές όμορφες τοποθεσίες, ιδανικές για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές διακοπές. Επίλεξε ενοικίαση μίνι βαν από τη Θεσσαλονίκη και εξερεύνησε όλες τις γύρω περιοχές.

  1. Η Χαλκιδική είναι από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς κοντά στη Θεσσαλονίκη και μια καλή επιλογή για όσους ταξιδεύουν είτε με παιδιά είτε με παρέα. Όποιο πόδι κι αν επιλέξεις να εξερευνήσεις, θα βρεις χρυσαφένιες αμμουδιές, καταπράσινα τοπία και πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Φτάσε εύκολα και γρήγορα σε Σάρτη, Σάνη και Ποτίδαια και απόλαυσε άνετες καλοκαιρινές διακοπές με παρέα.
  2. Άλλος ένας προορισμός από Θεσσαλονίκη που αξίζει να επισκεφθείς είναι η γοητευτική Καβάλα. Με ενοικίαση μίνι βαν, θα μπορέσεις να γυρίσεις την πόλη,  να δεις όλα τα αξιοθέατα και να βουτήξεις σε καταγάλανα νερά. Θαύμασε τα νεοκλασικά κτίρια και μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής.

Πελοπόννησος

Το γραφικό Λιμένι στη Μάνη
Το γραφικό Λιμένι στη Μάνη

Με ενοικίαση μίνι βαν από την Αθήνα θα βρεθείς στην πανέμορφη Πελοπόννησο.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα και θες να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της πόλης, μάζεψε όλους σου τους φίλους και φύγε για Μάνη όπου θα μαγευτείς από το πετρώδες τοπίο και το βαθύ μπλε της θάλασσας. Κάνε τη βόλτα σου στο Λιμένι ή στο Οίτυλο, δες παραδοσιακούς οικισμούς, πετρόχτιστα αρχοντικά και την άγρια ομορφιά που κυριαρχεί παντού.

Για ακόμη περισσότερες εμπειρίες μπορείς να ολοκληρώσεις ενοικίαση μίνι βαν για να επισκεφθείς και τα σπήλαια του Διρού με τους μοναδικούς σταλαγμίτες και σταλακτίτες. Βρες ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από τον Πειραιά για να δεις από κοντά ένα παραμυθένιο θέαμα που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Κρήτη

Οι διακοπές στην Κρήτη είναι πάντα μια καλή ιδέα μιας και το νησί είναι μεγάλο δίνοντας, έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνεί κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Ωστόσο, μιας και οι αποστάσεις είναι μεγάλες, με ενοικίαση αυτοκινήτου σε νησί, θα μπορέσεις να δεις όλα όσα φαντάζεσαι και να ταξιδέψεις ξεκούραστα.

Ηράκλειο 

Το διάσημο Cretaquarium
Το διάσημο Cretaquarium

Ξεκίνα τη διαδρομή σου από το Ηράκλειο. Φτάσε οδικώς μέχρι την Κνωσό, οργάνωσε την επίσκεψή σου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και κάνε μία στάση στο Cretaquarium. Η οδήγηση το καλοκαίρι μπορεί να είναι απαιτητική, ωστόσο, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων από το Ηράκλειο, θα μειώσεις τις αποστάσεις και θα διευκολύνεις τις μετακινήσεις σου.

Χανιά 

Τα ρομαντικά Χανιά
Τα ρομαντικά Χανιά

Παραλίες, φαράγγια κι ένας ρομαντικός φάρος που δεσπόζει στο λιμάνι. Τα Χανιά είναι κοσμοπολίτικα, αριστοκρατικά και έχουν τον αέρα μιας άλλης εποχής. Προχώρησε σε ενοικίαση αυτοκινήτου από τα Χανιά και ταξίδεψε στα χωριά του Αποκόρωνα για να γευτείς την αυθεντική κρητική κουζίνα. Αν είσαι λάτρης της πεζοπορίας, οδήγησε μέχρι το Φαράγγι της Σαμαριάς και ξεκίνα για μία περιπέτεια μέσα στη φύση.

Ρόδος 

Τα Μεσαιωνικά Τείχη στη Ρόδο
Τα Μεσαιωνικά Τείχη στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι ένα νησί με μακρά ιστορία και παραμυθένια ατμόσφαιρα που προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος τουριστών ανεξαρτήτως ηλικίας. Το νησί φημίζεται για τα τείχη, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα, τα γραφικά χωριά και τις ανεπανάληπτες παραλίες, και σίγουρα θα απολαύσεις σε αυτό νησί την οδήγηση το καλοκαίρι.

Η Παλιά Πόλη, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Ακρόπολη της Λίνδου είναι λίγα από τα μέρη που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου αν επισκεφθείς τη Ρόδο. Για περισσότερη ευελιξία και ελευθερία μετακινήσεων διάλεξε ενοικίαση mini van. Γέμισε το όχημά σου με όλα τα απαραίτητα, μάζεψε τους φίλους σου και ξεκίνα τις καλοκαιρινές σου διακοπές με την παρέα στο νησί των ιπποτών.

Όπου κι αν επιλέξεις να ταξιδέψεις έχε στα υπόψη ότι αν προγραμματίζεις τις διακοπές σου με μεγάλη παρέα ή οικογένεια, η ενοικίαση mini van θα σου λύσει τα χέρια.

Οι μεγάλες εξορμήσεις απαιτούν και μεγάλα οχήματα. Στη Lets Drive, ακόμα και αν θέλεις να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου ως νέος οδηγός, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αποστολή προσφορών και νέων στο email μου