Ρομαντικές Εξορμήσεις: Καλοκαιρινοί Προορισμοί για Ζευγάρια Οδικώς

Ήρθε η ώρα για καλοκαιρινές αποδράσεις και χαλάρωση στην παραλία υπό τις ακτίνες του ζεστού ήλιου. Ανακάλυψε κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς για ζευγάρια οδικώς και εξερεύνησε εκπληκτικές τοποθεσίες στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Πόρτο Γερμενό

Η παραλία στο Πόρτο Γερμενό
Η παραλία στο Πόρτο Γερμενό

Γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές και άπειρες επιλογές για φαγητό πάνω στη θάλασσα. Ανακάλυψε έναν επίγειο παράδεισο με δροσερά νερά, καθαρό βυθό, και πράσινο μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Με ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Αθήνα και με μόλις μία ώρα οδήγησης από την πρωτεύουσα θα απολαύσεις με το άλλο σου μισό ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Αν πάλι θες να αποδράσεις από την καθημερινότητα της πόλης και ψάχνεις έναν προορισμό για αποδράσεις μέσα στο σαββατοκύριακο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις το Πόρτο Γερμενό στη λίστα σου.

Πόρτο Χέλι

Πόρτο Χέλι
Το Πόρτο Χέλι από ψηλά

Το γεγονός ότι το Πόρτο Χέλι είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους καλοκαιρινούς προορισμούς για ζευγάρια με αυτοκίνητο δεν είναι τυχαίο. Βρίσκεται στον νομό Αργολίδας και προσφέρει εκπληκτική θέα στις Σπέτσες και δαντελωτές παραλίες με καταγάλανα νερά. Αγαπημένος μέρος για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες με πολλές επιλογές για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση.

Εξερεύνησε τα στενά της γοητευτικής πόλης, προγραμμάτισε να κάνεις κατάδυση για να θαυμάσεις τον βυθό και μείνε στην παραλία ως αργά το απόγευμα για να δεις τα χρυσοκόκκινα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.  

Τολό

Το καλοκαιρινό Τολό
Το καλοκαιρινό Τολό

Το Τολό είναι ένας από τους κοντινότερους προορισμούς από την Αθήνα και είναι ιδανικό για ολιγοήμερες αποδράσεις. Μια παραθαλάσσια τοποθεσία που διαθέτει εκπληκτικές παραλίες, ρηχά νερά και σύγχρονες τουριστικές μονάδες που καθιστούν την περιοχή καλοκαιρινό παράδεισο.

Το Τολό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν ονειρεύεσαι τις τέλειες διακοπές. Ξύπνα νωρίς το πρωί για να βουτήξεις στα δροσερά νερά, διάβασε το βιβλίο σου και κάνε ηλιοθεραπεία σε μια από τις πολλές παραλίες της περιοχής.

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων στο Τολό βρίσκεται πρακτικά πάνω στην παραλία, ενώ υπάρχουν φανταστικές παραλίες σε κοντινή απόσταση που αξίζει να εξερευνήσεις. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Τολό γεμίζει από κόσμο και τουρίστες.

Αν θες κι εσύ να περπατήσεις στα κεντρικά δρομάκια, να κάνεις τη βόλτα σου στα τουριστικά μαγαζιά και να δοκιμάσεις φρέσκους ψαρομεζέδες σε κάποιο ταβερνάκι δεν έχεις παρά να επιλέξεις ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από τον Πειραιά της Let’s Drive. 

Εύβοια

Εύβοια
Η ήρεμη Εύβοια

Η Εύβοια είναι ένας από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς με αυτοκίνητο που μπορείς να επισκεφθείς όλο τον χρόνο. Βούτηξε σε παρθένες παραλίες, περπάτησε σε μαγικά μονοπάτια μέσα στο πράσινο και επισκέψου παραθαλάσσια χωριά.

Ανεξάρτητα από το πόσο σύντομο είναι το ταξίδι σου, επίλεξε την Εύβοια και συνδυάστε το με ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Αθηνών και ετοιμάσου για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Στην Εύβοια θα βρεις πολλές όμορφες παραλίες με λίγο κόσμο, όπως την παραλία στην Αγία Άννα και την παραλία στην Αιδηψό.

Ξυλόκαστρο

Ξυλόκαστρο
Το μοναδικό Ξυλόκαστρο

Το Ξυλόκαστρο, μια κοσμοπολίτικη πόλη 1,5 ώρα από την Αθήνα, αποτελεί την επιτομή μιας καλοκαιρινής απόδρασης. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης για πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία στα κοντινά μονοπάτια, καθώς και για καταδύσεις ή άλλα θαλάσσια σπορ στα γαλαζοπράσινα νερά του Κορινθιακού.

Διαθέτει πλούσια βλάστηση και ένα εκπληκτικό πευκοδάσος που φτάνει μέχρι την ακτογραμμή. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για εκδρομές με αμάξι.  Οργάνωσε σήμερα την επόμενή σου απόδραση και ζήσε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Λευκάδα

Το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα
Το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα

Παρά το γεγονός ότι η Λευκάδα είναι ένα νησί του Ιονίου, θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς που είναι προσβάσιμοι με αυτοκίνητο. Ζήστε μοναδικές διακοπές εξερευνώντας το διαμάντι του Ιονίου, το οποίο διαθέτει μοναδικές παραλίες, κρυστάλλινα νερά και μερικές από τις καλύτερες λευκές αμμουδιές στον κόσμο.

Η Λευκάδα είναι μια εξαιρετική βάση από την οποία μπορείς να προγραμματίσεις συναρπαστικές εκδρομές στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, να εξερευνήσεις παραδοσιακά χωριά και να δοκιμάσεις νόστιμες συνταγές.

Πάργα

Πάργα
Η παραθαλάσσια Πάργα

Η Πάργα βρίσκεται στον νομό Πρέβεζας και είναι ένας παραδοσιακός παραθαλάσσιος οικισμός που προσφέρεται για κοντινές εκδρομές στον ποταμό Αχέροντα. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Πάργα είναι γεμάτη από ταξιδιώτες που έρχονται από όλη τη χώρα για να χαλαρώσουν, να αποδράσουν και να δοκιμάσουν ντόπια ψάρια και θαλασσινά δίπλα στο κύμα.

Αν θες να δεις ακόμα περισσότερα, μην ξεχνάς ότι η Let's Drive προσφέρει επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Θεσσαλονίκη.

Εμπιστεύσου τη Let’s Drive και ξεκίνα για ένα μοναδικό ταξίδι σε ξεχωριστούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Οργάνωσε τις πιο ρομαντικές διαδρομές και μοιράσου στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αποστολή προσφορών και νέων στο email μου