Οι Καλύτεροι Καλοκαιρινοί Προορισμοί για Οικογένειες με Μωρό

Η Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός για οικογενειακές διακοπές με παιδιά. Βρες τώρα τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και φύγε για οικογενειακές διακοπές οδικώς με τη Let’s Drive.

Καλοκαιρινοί προορισμοί για οικογένεια με μωρό

Ρίξε μια ματιά στους καλύτερους προορισμούς για να πας με το μωρό σου και να το ευχαριστηθείτε όλοι!

Χαλκιδική

Θέα από τη Χαλκιδική
Θέα από τη Χαλκιδική

Κλασική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και μεμονωμένους εκδρομείς. Η Χαλκιδική κάθε χρόνο γεμίζει κάθε χρόνο με τουρίστες και όχι άδικα. Εδώ θα βρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, καθαρές παραλίες με ρηχά νερά, καλό φαγητό και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής είναι η εύκολη πρόσβαση. Αν βρίσκεσαι στη Βόρεια Ελλάδα επίλεξε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη για να φτάσεις με την άνεσή σου σε έναν κορυφαίο και σούπερ κοντινό καλοκαιρινό προορισμό με μωρό!

Εύβοια

Η πανέμορφη Αιδηψός στην Εύβοια
Η πανέμορφη Αιδηψός στην Εύβοια

Πάμε σε έναν πιο ήσυχο αλλά εξίσου διαχρονικό για διακοπές με μωρό προορισμό. Στην Εύβοια θα απολαύσεις την ηρεμία αλλά και την ομορφιά του τοπίου, θα βρεις ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα, όμορφα ταβερνάκια και ήσυχους δρόμους για απογευματινές ποδηλατάδες.

Η περιοχή θεωρείται τουριστική, ωστόσο, διατηρεί ακόμη τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και την ησυχία ενός προορισμού μακριά από το κέντρο της πόλης.

Πάργα

Η ειδυλλιακή Πάργα
Η ειδυλλιακή Πάργα

Με ενοικίαση αυτοκινήτου από την Αθήνα, θα φτάσεις σε έναν μαγικό προορισμό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιο εξωτικό νησί. Η Πάργα συγκαταλέγεται στους τοπ καλοκαιρινούς προορισμούς με αυτοκίνητο μιας και είναι εύκολα προσβάσιμη και προσφέρει απλόχερα μοναδικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Τα περισσότερα παραλιακά ξενοδοχεία της περιοχής προσφέρουν πισίνα, κήπο και εστιατόριο για τις πιο άνετες οικογενειακές διακοπές.

Νησιωτικοί καλοκαιρινοί προορισμοί για οικογένεια με μωρό

Το καλοκαίρι τα νησιά έχουν την τιμητική τους και δεν θα μπορούσαμε να τα παραλείψουμε.  

Κρήτη

Ο Πλακιάς στην Κρήτη
Ο Πλακιάς στην Κρήτη

Η Κρήτη, είναι ο παράδεισος των οικογενειακών διακοπών. Βελούδινες παραλίες, εξαιρετικό ντόπιο φαγητό, παραδοσιακά χωριά και πολλοί χώροι ενδιαφέροντος για μικρά και μεγάλα παιδιά. Το νησί είναι μεγάλο και αρκετά και αρκετά ασφαλές για οικογένειες με μωρά.

Οι αποστάσεις είναι μεγάλες, ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μιας και οι κεντρικοί δρόμοι είναι καλοφτιαγμένοι, κάνοντας το ταξίδι με μωρό στο αυτοκίνητο μια άνετη εμπειρία.

Για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία και να απολαύσεις τις διαδρομές σου επίλεξε ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Let’s Drive. Ολοκλήρωσε την κράτησή σου και παρέλαβε το όχημά σου από Χανιά ή Ηράκλειο.

Ρόδος

Θεα θάλασσα στη Ρόδο
Θεα θάλασσα στη Ρόδο

Ακόμη ένα μεγάλο νησί στο οποίο μπορείς να δεις και να κάνεις πολλά. Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα, και φιλικά προς οικογένειες με μωρά, νησιά. Πολλές από τις παραλίες του νησιού έχουν βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία.

Είναι πλήρως οργανωμένες και έχουν καταγάλανα νερά ενώ, η πόλη της Ρόδου με τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα προσφέρεται για βόλτες με φόντο τα τείχη.

Στο νησί θα βρείτε το διάσημο Ενυδρείο το οποίο φιλοξενεί πολλά θαλάσσια είδη που ευδοκιμούν στη Μεσόγειο, αλλά και την περίφημη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες.

Με όποιον τρόπο κι αν έχεις επιλέξει να φτάσεις στο νησί κράτησε στα υπόψιν ότι η Let’s Drive διαθέτει σταθμούς εξυπηρέτησης στο λιμάνι αλλά και στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Λευκάδα

Τα γαλάζια νερά της Λευκάδας
Τα γαλάζια νερά της Λευκάδας

Αν από την άλλη είσαι λάτρης του Ιονίου, ένας άλλος πολύ καλός προορισμός για διακοπές με μωρό είναι η Λευκάδα. Είναι ένα νησί, απόλυτα προσβάσιμος με αυτοκίνητο και άκρως family friendly. Κάνε λοιπόν τις οικογενειακές σου διακοπές σου οδικώς και απόλαυσε την Λευκάδα.

Αν ταξιδεύεις με μικρά παιδιά ή μωρό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού και να κατευθυνθείς προς πιο ήσυχες επιλογές, όπως στην παραλία του Αγίου Νικήτα. Όσον αφορά τη διαμονή σου, επίλεξε να μείνεις κάπου κεντρικά, έτσι ώστε να μπορείς να μετακινείσαι εύκολα και γρήγορα προς όλα τα διάσημα σημεία ενδιαφέροντος.

Αν αναρωτιέσαι για το πώς θα φτάσεις μέχρι τη Λευκάδα η απάντηση είναι απλή. Ξεκίνα να οργανώνεις τις διακοπές σου με έναν οδηγό για ασφαλείς διαδρομές με αμάξι και ολοκλήρωσε σήμερα ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τον Πειραιά. Ταξίδεψε οδικώς μέχρι τη Λευκάδα και ζήσε την εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών στο μαγευτικό Ιόνιο.

Οι καλοκαιρινές διακοπές με μωρό μπορεί να είναι απαιτητικές, ωστόσο, οι μετακινήσεις σου γίνονται παιχνιδάκι με τη βοήθεια της Let’s Drive. Δες όλες τις τοποθεσίες για παραλαβή και παράδοση, διάλεξε τις ημερομηνίες που σε βολεύουν και ολοκλήρωσε την κράτησή σου. Τόσο εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόνο κλικ, έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές!

Αποστολή προσφορών και νέων στο email μου