Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας

Απογείωσε τις διακοπές σου με ενοικίαση αυτοκινήτου από τον σταθμό εξυπηρέτησης της Let's Drive στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Εξερεύνησε χωριά, παραλίες και αξιοθέατα χωρίς να περιορίζεσαι από τις τοπικές συγκοινωνίες. Περιηγήσου στην Κέρκυρα με άνεση, απολαμβάνοντας μια πιο ευχάριστη και εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία.

Αν έχεις γεμάτο πρόγραμμα και θέλεις να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου στο έπακρο για να δεις το νησί ή αν ταξιδεύεις με οικογένεια και φίλους η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι η καύτερη επιλογή για σένα. Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσεις, σίγουρα θα περάσεις από έναν σταθμό εξυπηρέτησης της Let's Drive. Εξέτασε τις επιλογές σου και ολοκλήρωσε εύκολα και γρήγορα την κράτησή σου.

Λίγα λόγια για το αεροδρόμιο Κέρκυρας:

Το αεροδρόμιο Κέρκυρας, γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας.
Το αεροδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τη δεκαετία του ‘30 και πήρε το όνομά του από τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας, που είχε καταγωγή από την Κέρκυρα.


Βρέθηκαν 2 τοποθεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου
Τοποθεσία
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
Εθνικής Αντιστάσεως 12A, 49100, Κέρκυρα
+3026610 47569
Κωνσταντίνου Γεωργάκη 31, 49100, Κέρκυρα
+3026610 47569

Προσφορές

Δείτε τις προσφορές μας εδώ

Τηλεφ. κρατήσεις

Ασφαλείς συναλλαγές

Το Let's Drive χρησιμοποιεί υπηρεσίες πληρωμών της Checkout και του PayPal